Maso a toast
Zima vybízí k tomu vařit si vydatná jídla, upéct pořádný kus šťavnatého masa, připravit domácí chleba a nechat na plotně pomalu probublávat voňavé čatní. Přesně tuhle zimní pohodu spojenou se získáním mnoha nových informací a umu si vytvoříme u nás v Monamy. Domů si pak odnesete 5 nadupaných skleniček a voňavý máslový toastový chléb!
Co si na kurzu připravíme :
- Trhané hovězí maso barbecue
- Jemnou drůbeží paštiku s portským vínem
- Pikantní rybízové čatní
- Máslový toastový chléb
Budeme vyrábět do krásných sklenic značky Weck, řekneme si, jakým způsobem zavařovat a jak si to maximálně usnadnit. Práce v kuchyni je radost a potěšení. Přijďte si to užít s námi!
Co na kurzu dostanete:
- individuální péči, vše si sami vyzkoušíte
- veškeré suroviny, u nichž klademe velký důraz na čerstvost a kvalitu.
- odnesete si s sebou domů 5 gurmánských skleniček a toastový chléb
- zároveň se podělíme o tipy, jaké suroviny používáme a kde je nakoupíte
- získáte povědomí o tom, jak i v domácích podmínkách bez drahého vybavení zvládnout vyrobit ty nejlepší delikatesy
- odnesete si podrobné recepty všech vyráběných produktů
- řekneme si, jak na obměny receptů, jak experimentovat a hrát si s chutěmi
- zapůjčíme vám veškeré potřebné náčiní včetně zástěry
Těšíme se na Vás!
Do poznámky napište, prosím, preferovaný termín kurzu či další podrobnosti. Ozveme se co nejdříve a další domluva bude telefonická.